Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ve Anadolu Tıbbında Uygulamaları 2022

Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ve Anadolu Tıbbında Uygulamaları Temel Eğitimi 16 saat olarak 29/10 /2022    -    30 /10 /2022 tarihleri arasında, Doç. Dr. Ayşe Gül SARIKAYA (BTÜ/ Orman Fakültesi OM Böl.), Dr. Belkıs YAŞA (BTÜ/ Orman Fakültesi/Bursa İl Sağlık Müdürlüğü), Dr. Öğretim Üyesi Gülay ÇOKSARI(Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi SHMYO ve Halk Sağlığı Ens. GETAT Merkezi /Biyoterapötik Ürünler Ar-Ge ABD) ve Arş. Gör. Naile ANGIN (BTÜ/ Orman Fakültesi OEM Böl.) tarafından Ördekli Kültür Merkezi ve BTÜ Turkuaz Salon /BURSA’da başarıyla tamamlanmıştır. 26 katılımcı ile yapılan değerlendirme sınavında 70 puan ve üzeri alanlar sertifika almaya hak kazanmıştır.  Anket sonuçlarına göre eğitimden son derece memnun kalan katılımcılar eğitimin süresinin daha uzun olmasının daha iyi olacağını belirtmişlerdir.