Çözüm odaklı kısa süreli terapi eğitimi katılımcılarımız tarafından başarı ile tamamlandı.
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapi Eğitimi 24-25 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşti. 16 saat süren eğitim, Üniversitemizin Yıldırım yerleşkesinde yüz yüze olarak tamamlandı. Psikoloji bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Gazanfer Anlı eğitmenliğinde gerçekleştirilen program, psikoloji ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik bölümü mezunları ve öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Katılımcılar Çözüm Odaklı Kısa Süreli Terapinin ilke ve teknikleri hakkında detaylı olarak bilgilendirildikten sonra ilgili terapi tekniğini uygulama, vaka analizleri ve süpervizyon konularında eğitim almışlardır. Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara E-Devlet onaylı sertifikaları tanımlanacaktır. Geribildirimlerde katılımcılar eğitime duydukları memnuniyeti dile getirmişlerdir.

27 Şubat 2024