Uygulamalı Temel Diksiyon Eğitimi başarı ile tamamlandı.
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Temel Diksiyon Eğitimi 10 Aralık 2023 tarihinde kursiyerlerin öğrendikleri bilgileri sergiledikleri uygulama sınavıyla sonuçlandı.

Toplamda 5 hafta süren kurs uzaktan ve yüz yüze olmak üzere haftada iki gün gerçekleştirildi. Doğru nefes alma, ses açma, ideal ses rengi ve tonunu yakalama, sık yapılan telaffuz hatalarını düzeltme ve topluluk karşısında konuşma gibi konuların işlendiği kursta Üniversitemiz Öğretim Görevlisi Dr. Nihal ÖZCAN tarafından tüm kursiyerlerle tek tek ilgilenildi.

Kursun sonunda katılımcıların bundan sonraki tecrübelerine katkı sağlaması için Mimar Sinan Yerleşkesi Erguvan Salonda topluluk karşısında hazırlıklı konuşma denemeleri yapılarak öğrenilenlerin pekiştirilmesi sağlandı. Katılımcılar, bundan sonraki iş ve okul yaşamlarında kendilerine katkı sağlayacak Temel Diksiyon Eğitimi Kursundan memnun kaldıklarını kaydettiler.

12 Aralık 2023